Tekstfelt: 2: Om Taastrup Have

Festlokalet

Bebyggelsen har et festlokale med køkken, hvor der er service, gryder, potter, fade m.m. så der kan dækkes op til 36 couverter (suppe + fisk + steg + dessert) til dine fester.

Dette festlokale kan  beboerne leje, prisen er 550 kr. pr døgn mandag til torsdag og 1.300 kr. pr week-end fredag til søndag.

Bestilling af festlokalet sker hos inspektør Frederiksen, i kontortiden. Ved bestilling / reservation af lokalet skal der betales et depositum på 500 kr. som efter lokaletjek tilbagebetales via fællesudgifterne.

Se også ordensreglerne bilag 8, nederst på siden: ”Husorden”.

 

 

 

 

Fundamentet til Taastrup Have blev lagt i 1962, bebyggelsen består af 15 blokke med i alt 354 lejligheder, fordelt på 67 boliger på 1 værelses, 218 boliger på 2 værelses og endelig 69 boliger på 3 værelser. Samlet er der i alt 48 opgange, 22 opgange med 9 lejligheder samt 26 opgange med 6 lejligheder.

De fleste lejligheder er i dag ejerlejligheder (93,5 %). I 1960’er var Taastrup Have udlejnings lejligheder, der er stadig  lejemål tilbage, hvor de oprindelige lejer bor. Ved fraflytning blive de udlejet lejligheder solgt.

I Taastrup Have er der 44 garager der bliver udlejet af Andi Ejendomme A/S, telefon 33 31 33 70 eller E-mail andi@andi-adm.dk se eventuelt denne hjemmeside: http://www.andi-adm.dk/

 

Taastrup Have liggende tæt ved Selsmose søen, Taastrup Park Hotel, S-togs station, City 2 og  Taastrup Teater.

Fra bebyggelsen har man kun få min. gang til indkøbsmuligheder, offentlig trafik og meget tæt på Taastrup Hovedgade.

Der er mange grønne oaser i bebyggelsen, som beboerne flittigt benytter. De grønne områder bliver vedligeholdt af inspektør Karsten Frederiksen og 1. mand Bjarne Jensen de står også for snerydningen og mange andre ting.

Der er 4 pengeløst vaskerier i bebyggelsen med opvarmede tørrerum og udendørs tørresnore.

Vi har 2 hjertestartere — én i nummer 7 og én i nummer 22. De er placeret lige bag hoveddøren (indvendig).

Det er endvidere muligt, for beboerne, at leje ekstra kælderrum, disse koster omkring 300 kr. pr. måned (efter størrelse), men der er ofte venteliste på disse kælderrum. Henvendelse om disse kælderrum skal rettes til inspektør Frederiksen.

I vinteren 2016 har ejerforeningen fået lavet en ”Energimærke-rapport”, denne rapport fortæller  om  ejendommenes energimæssige tilstand. Loven siger at denne rapport skal  være lavet, rapporten bruger primært af ejendomsmæglere i forbindelse med salg af  lejlighederne her i Taastrup Have. Dersom der er nogen der kunne tænke sig at se ”Energimærke-rapporten”, så send en mail til formand Erik Larsen (erlar29@gmail.com).

De originale tegninger af Taastrup Have er blevet scannet ind på PDF filer. Dersom der er nogen der kunne tænke sig at se ”sin blok”, så send en mail til formand Erik Larsen.

Fra foråret 2009 har Høje Taastrup Kommune foretaget en total renovering af Selsmosen. Denne renovering er kommet i stand for at forhindre oversvømmelser, som vi så i sommeren 2007. Selsmosen er blevet gjort større og der er etableret et aflastningsbassin  nord for Roskildevej. Hvis dette tiltag var foretaget før oversvømmelsen i 2007, ville der den gang kun havde stået 10 cm. vand på vejen ud for Taastrup Have 1. På grund af Kulturpartnerskabet og Årets Idrætskommune 2010 er der ved samme lejlighed blevet lavet en del aktiviteter til motion og leg i og omkring Selsmosen.

Oversigtskort over Taastrup Have: